Bedrijf

A en A Traffic en Safety maakt deel uit van een breed samenwerkingsverband. Hierdoor kunnen wij een uitgebreid verkeersondersteunend pakket aanbieden. Wij kunnen meer dan 24  beroepsmatige verkeersregelaars en meer dan 30 evenementregelaars leveren. Tevens plaatsen wij vaste en tijdelijke bebording, wegafzettingen, tekstwagens en actiewagens.

Ons snel groeiende klantenbestand bestaat onder andere uit gemeentes, overheidsinstellingen, scholen, pretparken, Veilig Verkeer Nederland ( 3VO ) de Zonnebloem.

De medewerkers van A en A Traffic en Safety kunnen in heel Nederland ingezet worden,  24 uur per dag, 365 dagen per jaar, in weer en wind.

Calamiteiten

Bij ongevallen verlenen wij ondersteuning aan politie, rijkswaterstaat en andere hulpverlenende, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, in weer en wind.

Wegwerkzaamheden

In de wegenbouwsector leveren wij veel tijdelijke en vaste bebording, maar ook tekstwagens en actiewagens. Vaak wordt in de wegbouw sector gevraagd om een tijdelijke VRI installatie, Maar daar leveren wij in veel gevallen een beroepsmatige verkeersregelaar. Door inzetten van een verkeersregelaar wordt de veiligheid op de weg vergroot.

Evenementen

De basis van A en A Traffic en Safety is gelegd in de evenementenbranche. Vele organisaties maken gebruik van onze diensten, met name bij gemeentelijke georganiseerde evenementen. Hierbij mag u denken aan,  carnavalsoptochten, intochten sinterklaas, avondvierdaagse, de 80 van de langstraat, jaarmarkten en allerlei festiviteiten.

Onze evenemtenregelaars zijn onder andere ook het visite kaartje van ons bedrijf en zullen dan hun werk met liefde en plezier uitvoeren. Zo zullen de bezoekers en gasten tijdens een evenement goed begeleid worden van A tot  Z.